Forretter
Valaskjalvs hjemmelagde fiskesuppe med grillet viking flattbrød
139,-l
s
f
sd
g
Grillet purreløk med «Parmesan» saus
119,-l
s
Byggrynsrisotto med grønnsaker
119,-l
b
Panerte torsketunger med syltet gulrot og hjemmelaget sennepdip
169,-f
g
sp
Spekemattallerken med geitost fra Myrdal
269,-l
g
Øldampet blåskjell med ramsløk
129,-l
sd
g
Valaskjalvs gravet laks med krydret rømme med blomkarse Serveres med kjeks
139,-l
f
g
sp
Fiskeretter
Bakt kveite servert på en eng av sitrus med byggrynsrisotto, serveres med Valaskjalvs kryddersmør
329,-l
f
b
Grillet fjellrøye med syltet fenikkel, serveres med fenikkelblomstsaus
269,-l
f
Øldampet blåskjell med ramsløk
249,-l
sd
g
Kjøttretter
Krydret «flat kylling» fra eng, med bakte neper og kryddersmør, serveres med rotgrønnsaker
269,-l
sp
se
Langtidsbakt kjelegg krydret med einebær og tyttebær, serveres med råstekte neper og bærsaus
389,-l
s
g
Grillet hval biff med stekte grønnsaker, serveres med løk og persille saus
389,-l
s
se
Langtidsstekt nakke av villsvin, serveres med byggrynsrisotto
359,-l
g
b
Grillet entrecôte fra Åsheim med ovnsbakte rotgrønnsaker, serveres med blomkarsesmør
329,-l
s
se
200g
329,-
400g
519,-
600g
699,-
800g
889,-
Warrior plate er en sharing tallerken for to eller flere sultne krigere som ønsker å prøve ut forskjellige kjøtt typer (min 2 pax, kan utvides til flere)
849,-b
se
sp
Desserter
Syltet eple med smuler og «viking» vaniljesaus
119,-l
g
n
Hvitvinsposjert pære med nordiske krydder, Serveres med bær
119,-l
s
Bjørnebærterte, serveres med honningkrem
119,-l
s
e
g
l
Lactose
s
Sulfitter
f
Fisk
sd
Skalldyr
g
Gluten
b
Bygg
sp
Sennep
n
Nøtter
e
Egg
se
Selleri